Hyppää sisältöön
fi
en

18.2.2020

Finnfund rahoittaa terveydenhuoltoyhtiö Humanian sairaalaverkoston laajenemista Egyptissä ja Marokossa

Finnfund rahoittaa Egyptissä ja Marokossa toimivaa terveydenhuoltoyhtiö Humaniaa 18,75 miljoonalla Yhdysvaltain dollarilla. Sijoitus on osa Maailmanpankkiryhmään kuuluvan IFC:n hallinnoimaa, yhteensä 125 miljoonan Yhdysvaltain dollarin rahoituspakettia, jonka avulla Humania laajentaa sairaalaverkostoaan pystyen jatkossa tarjoamaan laadukkaampaa terveydenhuoltoa Marokon ja Egyptin kasvavalle väestölle. Maiden julkinen sektori ei pysty vastaamaan kasvavaan erikoissairaanhoidon tarpeeseen.

”Rahoituksen avulla Humania pystyy tarjoamaan paitsi hoitoa yhä useammille, myös laadukkaita työpaikkoja alan ammattilaisille”, sanoo Finnfundin rahoituspäällikkö Markus Pentikäinen. ”Kiinnitämme hankkeen edistyessä erityistä huomiota henkilökunnan koulutukseen ja ammattitaidon kehitykseen hoidon laadun varmentamiseksi.”

Hankkeessa ovat Finnfundin lisäksi mukana myös OPEC Fund for International Development, European Bank for Reconstruction and Development ja IFC:n hallinnoima Co-Lending Portfolio Program (MCPP).

Lue IFC:n lehdistötiedote tästä: New IFC Investment Supports Construction of Hospitals and Clinics in Egypt and Morocco

Lisätietoja: rahoituspäällikkö Markus Pentikäinen, markus.pentikainen (a) finnfund.fi, p. 050 339 7726

SDG3

 

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.
Kategoriat

Lue seuraavaksi: