Hyppää sisältöön
fi
en

Ura Finnfundissa

Työpaikkana Finnfund tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittyvien markkinoiden, kehitysrahoituksen ja vaikuttavuussijoittamisen muutoksessa.

Teemme kansainvälistä rahoitusta vaativilla markkinoilla, eri rahoitusinstrumentteja ja -rakenteita monipuolisesti hyödyntäen. Olemme mukana ainutlaatuisissa hankkeissa, monilla eri toimialoilla. Investoimme yrityksiin, jotka toimivat usein oman alansa edelläkävijöinä ja luovat toimintansa kautta hyvinvointia niin ihmisille kuin ympäristölle.

Yhteensä sata ammattilaista Helsingissä ja Nairobissa

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Nairobissa ja Finnfundissa työskentelee yhteensä noin sata kehitysrahoituksen ammattilaista. Joukossamme on esimerkiksi rahoituksen, yritysvastuun, kehitysvaikutusten, juridiikan sekä monen muun alan osaajia.

Arvostamme hyvää kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta. Koska investointimme sijaitsevat kehitysmaissa eri puolilla maailmaa, moni meistä työskentelee usein myös etänä.

Hyvinvointi ja kehittyminen avainasemassa

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo myös työnantajana. Seuraamme ja edistämme tasa-arvon toteutumista sekä kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Kehitymme ja kehitämme Finnfundin toimintaa aktiivisesti, ja teemme yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Työntekijöidemme hyvinvointi, työssä jaksaminen ja työtyytyväisyys on meille tärkeää. Finnfund kannustaa henkilöstöään pitämään hyvää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tarjoamalla muun muassa lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Kannustamme myös käyttämään julkista liikennettä työmatkoihin.

Tule töihin Finnfundiin!

Avoimet työpaikat:

Economist/Junior Economist

Jos sopivia työpaikkoja ei ole nyt tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen alla olevien linkkien kautta. Säilytämme avoimia hakemuksia kuusi kuukautta.

Avoimen hakemuksen jättäminen

Valitse parhaiten sopiva tehtävä ja jätä avoin hakemus linkin kautta. Hakemuspohja on englanninkielinen.

Avoin hakemus rahoituksen, talouden ja riskienhallinnan tehtäviin

Avoin hakemus vastuullisuus- ja vaikuttavuusasiantuntijoiden tehtäviin

Avoin hakemus lakiasioiden tehtäviin

Avoin hakemus hallinnon, ICT:n, People & Culturen ja viestinnän tehtäviin

 

 

 

Arvomme ovat

 • Vastuullisuus
  • Rahoitamme vastuullista yritystoimintaa kehitysmaissa.
  • Finnfundin tiimi tekee aina parhaansa.
 • Arvostus
  • Kunnioitamme eri kulttuureja, niiden edustajia ja toimintatapoja.
  • Arvostamme toinen toistamme ja toistemme tekemää työtä.
 • Kehittyminen
  • Kehitämme rohkeasti uusia toimintatapoja haastaviin olosuhteisiin.
  • Finnfund tukee ja rohkaisee tiiminsä jatkuvaa kehittymistä ja kokemuksista oppimista.
 • Tuloksellisuus
  • Onnistuessamme rahoittamamme hankkeet poistavat köyhyyttä ja vähentävät eriarvoisuutta.
  • Keskitymme olennaiseen ja käytämme resurssimme mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu finnfundilaisiin!

Kuutti Kilpeläinen, rahoituspäällikkö

”Uskon, että sijoittaja voi vaikuttaa taloudelliseen kehitykseen ja tasa-arvon toteutumiseen etenkin kehittyvissä maissa. Fiksu raha voi saada muutosta aikaan. Olen vakuuttunut siitä, että digitaalinen kehitys on Finnfundin kohdemaiden kannalta ratkaisevaa.”

Lue lisää >>

Suvi Wilén, riskianalyytikko

”Matkani on kulkenut riskienhallinnan traineesta portfolioanalyytikoksi ja riskianalyytikoksi. Finnfundissa oppiminen ei lopu koskaan. Täällä annetaan mahdollisuus sekä oppia työssä että osallistua koulutuksiin.”

Lue lisää >>

Ulla-Maija Rantapuska, rahoituspäällikkö

”Työskentelin myös vuoden verran hollantilaisen kehitysrahoittajan FMO:n rahoituslaitostiimissä vaihto-ohjelmamme kautta. Arvostan valtavasti sitä, että Finnfundilla on tämänkaltaisia mahdollisuuksia ja talon sisällä voi edetä työuralla. ”

Lue lisää >>

Riikka Thomson, ympäristö- ja yhteiskuntavastuutiimin päällikkö

”Finnfund on fantastinen työpaikka. Jokainen päivä on erilainen, jokaisessa hankkeessa on uusia asioita ja samalla kun oppii koko ajan uutta, on opit suodatettava kokemuksen läpi. ”

Lue lisää >>

Kaisa Alavuotunki, vaikuttavuus- ja vastuullisuusjohtaja

”On inspiroivaa olla töissä yrityksessä, jossa kehitystä katsotaan monesta eri näkökulmasta. Vierailut kohdemaihin ovat pitäneet realiteetit mielessä.”

Lue lisää >>

Veera Mäenpää, lakimies

”Minusta piti alun perin tulla näyttelijä. Ihan niin ei käynyt.”

Lue lisää >>

Suvi Lähdevuori, järjestelmäkehittäjä

”Minulle on tärkeää päästä oppimaan uutta, ja siihen täällä on tarjoutunut paljon mahdollisuuksia. Kuka tietää, mitä kaikkea vielä tulee eteen?”

Lue lisää >>

Sylvie Fraboulet-Jussila, ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasiantuntija

”Matkustaminen kohdemaihimme on tärkeä osa työtäni. Hankkeiden onnistumisen kannalta on olennaista päästä keskustelemaan ihmisten kanssa de visu, kasvokkain.”

Lue lisää >>