Hyppää sisältöön
fi
en

Ura Finnfundissa

Työpaikkana Finnfund tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittyvien markkinoiden, kehitysrahoituksen ja vaikuttavuussijoittamisen muutoksessa.

Teemme kansainvälistä rahoitusta vaativilla markkinoilla, eri rahoitusinstrumentteja ja -rakenteita monipuolisesti hyödyntäen. Olemme mukana ainutlaatuisissa hankkeissa, monilla eri toimialoilla. Me investoimme yrityksiin, jotka toimivat usein oman alansa edelläkävijöinä ja luovat toimintansa kautta hyvinvointia niin ihmisille kuin ympäristölle.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, jossa meitä työskentelee yhteensä noin 80 kehitysrahoituksen ammattilaista. Joukossamme on esimerkiksi rahoituksen, yritysvastuun, kehitysvaikutusten, juridiikan sekä monen muun alan osaajia.

Arvostamme hyvää kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta. Koska investointimme sijaitsevat kehitysmaissa eri puolilla maailmaa, moni meistä työskentelee usein myös etänä.

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo myös työnantajana. Seuraamme ja edistämme tasa-arvon toteutumista sekä kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Kehitymme ja kehitämme Finnfundin toimintaa aktiivisesti, ja teemme yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Työntekijöidemme hyvinvointi, työssä jaksaminen ja työtyytyväisyys on meille tärkeää. Finnfund kannustaa henkilöstöään pitämään hyvää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tarjoamalla muun muassa lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Kannustamme myös käyttämään julkista liikennettä työmatkoihin.

 

Arvomme ovat

 • Vastuullisuus
  • Rahoitamme vastuullista yritystoimintaa kehitysmaissa.
  • Finnfundin tiimi tekee aina parhaansa.
 • Arvostus
  • Kunnioitamme eri kulttuureja, niiden edustajia ja toimintatapoja.
  • Arvostamme toinen toistamme ja toistemme tekemää työtä.
 • Kehittyminen
  • Kehitämme rohkeasti uusia toimintatapoja haastaviin olosuhteisiin.
  • Finnfund tukee ja rohkaisee tiiminsä jatkuvaa kehittymistä ja kokemuksista oppimista.
 • Tuloksellisuus
  • Onnistuessamme rahoittamamme hankkeet poistavat köyhyyttä ja vähentävät eriarvoisuutta.
  • Keskitymme olennaiseen ja käytämme resurssimme mahdollisimman tehokkaasti.

Finnfund staff in the office

Tule töihin Finnfundiin!

Avoimet työpaikat:

Jos sopivia työpaikkoja ei ole nyt tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta. Säilytämme avoimia hakemuksia kuusi kuukautta.

Jätä avoin hakemus

 

Tutustu finnfundilaisiin!

Victor Fagerlund, lakimies

”Moni ei miellä juristin ammattia luovaksi, mutta sitä se kyllä välillä on!”

Lue lisää >>

Riikka Thomson, ympäristö- ja yhteiskuntavastuutiimin päällikkö

”Finnfund on fantastinen työpaikka. Jokainen päivä on erilainen, jokaisessa hankkeessa on uusia asioita ja samalla kun oppii koko ajan uutta, on opit suodatettava kokemuksen läpi. ”

Lue lisää >>

Kaisa Alavuotunki, kehitysvaikutustiimin päällikkö

”On inspiroivaa olla töissä yrityksessä, jossa kehitystä katsotaan monesta eri näkökulmasta. Vierailut kohdemaihin ovat pitäneet realiteetit mielessä.”

Lue lisää >>

Veera Mäenpää, lakimies

”Minusta piti alun perin tulla näyttelijä. Ihan niin ei käynyt.”

Lue lisää >>

Jari Matero, rahoituspäällikkö ja salkkuvastaava

”Sattuman kautta törmäsin Suomeen palattuani Finnfundiin. Tajusin löytäneeni unelmieni työpaikan, jossa yhdistyvät kansainvälisyys, kehittyvissä maissa toimiminen ja rahoitusala.”

Lue lisää >>

Noah Law, investointianalyytikko

”Koen löytäneeni hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille Lontoon hektisen pankkimaailman jälkeen. Minua varoiteltiin suomalaisten pidättyväisyydestä, mutta ainakin kollegani ovat tosi avoimia ja sosiaalisia.”

Lue lisää >>

Suvi Lähdevuori, järjestelmäkehittäjä

”Minulle on tärkeää päästä oppimaan uutta, ja siihen täällä on tarjoutunut paljon mahdollisuuksia. Kuka tietää, mitä kaikkea vielä tulee eteen?”

Lue lisää >>

Sylvie Fraboulet-Jussila, ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasiantuntija

”Matkustaminen kohdemaihimme on tärkeä osa työtäni. Hankkeiden onnistumisen kannalta on olennaista päästä keskustelemaan ihmisten kanssa de visu, kasvokkain.”

Lue lisää >>