Hyppää sisältöön
fi
en

Ura Finnfundissa

Työpaikkana Finnfund tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittyvien markkinoiden, kehitysrahoituksen ja vaikuttavuussijoittamisen muutoksessa.

Teemme kansainvälistä rahoitusta vaativilla markkinoilla, eri rahoitusinstrumentteja ja -rakenteita monipuolisesti hyödyntäen. Olemme mukana ainutlaatuisissa hankkeissa, monilla eri toimialoilla. Investoimme yrityksiin, jotka toimivat usein oman alansa edelläkävijöinä ja luovat toimintansa kautta hyvinvointia niin ihmisille kuin ympäristölle.

Yhteensä sata ammattilaista Helsingissä ja Nairobissa

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Nairobissa ja Finnfundissa työskentelee yhteensä noin sata kehitysrahoituksen ammattilaista. Joukossamme on esimerkiksi rahoituksen, yritysvastuun, kehitysvaikutusten, juridiikan sekä monen muun alan osaajia.

Arvostamme hyvää kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta. Koska investointimme sijaitsevat kehitysmaissa eri puolilla maailmaa, moni meistä työskentelee usein myös etänä.

Hyvinvointi ja kehittyminen avainasemassa

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo myös työnantajana. Seuraamme ja edistämme tasa-arvon toteutumista sekä kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Kehitymme ja kehitämme Finnfundin toimintaa aktiivisesti, ja teemme yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Työntekijöidemme hyvinvointi, työssä jaksaminen ja työtyytyväisyys on meille tärkeää. Finnfund kannustaa henkilöstöään pitämään hyvää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tarjoamalla muun muassa lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Kannustamme myös käyttämään julkista liikennettä työmatkoihin.

Tule töihin Finnfundiin!

Avoimet työpaikat:

Harjoittelija compliance- ja lakitiimiin

Jos sopivia työpaikkoja ei ole nyt tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta. Säilytämme avoimia hakemuksia kuusi kuukautta.

Jätä avoin hakemus

 

 

Oletko valmistunut äskettäin yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta tai opintojesi loppusuoralla? Kiinnostaako vaikuttavuussijoittaminen ja kehittyvät markkinat?

Jos vastasit kyllä, hae harjoittelijaksi Finnfundiin!

Harjoittelu Finnfundissa

Avaamme kevät/kesäkaudelle 2023 haettavaksi harjoittelupaikkoja laki-, kehitysvaikutus-, talous- ja riskienhallintatiimeihin. Meillä työskentelet osana tiimiä yhdessä kokeneiden osaajien kanssa.

Harjoittelujaksot Finnfundissa ovat yleensä 3-8 kuukauden pituisia ja tarjolla on sekä osa- että kokoaikaisia paikkoja. Harjoittelijana saat palkan lisäksi kattavat työterveyshuollon palvelut sekä lounasedun. Kaikki harjoittelijat osallistuvat myös perehdytysohjelmaamme. Työskentelemme hybridimallilla, joten voit halutessasi yhdistää viihtyisässä Ruoholahden toimistossamme työskentelyn myös kotitoimistoon.

Harjoittelijapaikat avataan haettaviksi tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana. Löydät avoinna olevat paikat ylhäältä otsikon ’avoimet työpaikat’ alta.

”Olin jo hyvin nuorena kiinnostunut globaaleista ongelmista – ensin ihmeissäni, sitten kuohuksissani, toisinaan turhautuneena, mutta nykyään myös motivoituneena. Harjoittelijana Finnfundilla olen päässyt työskentelemään minulle tärkeiden teemojen, kuten ilmasto- ja ympäristökysymysten sekä globaalin köyhyyden ja epätasa-arvon parissa.

Olen ollut Finnfundilla harjoittelijana kahdessa eri roolissa, ensin kehitysvaikutustiimissä ja sittemmin toimitusjohtajan esikunnassa. Paitsi itse organisaatiosta ja sen sisäisestä dynamiikasta, olen oppinut huimasti myös ympäröivästä maailmasta. Suosittelen harjoittelua Finnfundilla jokaiselle uteliaalle mielelle, joka tahtoo tehdä työtä jolla on merkitys eikä pelkää ratkoa ongelmia!”

– Anna Turunen, harjoittelija

Arvomme ovat

 • Vastuullisuus
  • Rahoitamme vastuullista yritystoimintaa kehitysmaissa.
  • Finnfundin tiimi tekee aina parhaansa.
 • Arvostus
  • Kunnioitamme eri kulttuureja, niiden edustajia ja toimintatapoja.
  • Arvostamme toinen toistamme ja toistemme tekemää työtä.
 • Kehittyminen
  • Kehitämme rohkeasti uusia toimintatapoja haastaviin olosuhteisiin.
  • Finnfund tukee ja rohkaisee tiiminsä jatkuvaa kehittymistä ja kokemuksista oppimista.
 • Tuloksellisuus
  • Onnistuessamme rahoittamamme hankkeet poistavat köyhyyttä ja vähentävät eriarvoisuutta.
  • Keskitymme olennaiseen ja käytämme resurssimme mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu finnfundilaisiin!

Kuutti Kilpeläinen, rahoituspäällikkö

”Uskon, että sijoittaja voi vaikuttaa taloudelliseen kehitykseen ja tasa-arvon toteutumiseen etenkin kehittyvissä maissa. Fiksu raha voi saada muutosta aikaan. Olen vakuuttunut siitä, että digitaalinen kehitys on Finnfundin kohdemaiden kannalta ratkaisevaa.”

Lue lisää >>

Suvi Halonen, riskianalyytikko

”Matkani on kulkenut riskienhallinnan traineesta portfolioanalyytikoksi ja riskianalyytikoksi. Finnfundissa oppiminen ei lopu koskaan. Täällä annetaan mahdollisuus sekä oppia työssä että osallistua koulutuksiin.”

Lue lisää >>

Ulla-Maija Rantapuska, rahoituspäällikkö

”Työskentelin myös vuoden verran hollantilaisen kehitysrahoittajan FMO:n rahoituslaitostiimissä vaihto-ohjelmamme kautta. Arvostan valtavasti sitä, että Finnfundilla on tämänkaltaisia mahdollisuuksia ja talon sisällä voi edetä työuralla. ”

Lue lisää >>

Victor Fagerlund, lakimies

”Moni ei miellä juristin ammattia luovaksi, mutta sitä se kyllä välillä on!”

Lue lisää >>

Riikka Thomson, ympäristö- ja yhteiskuntavastuutiimin päällikkö

”Finnfund on fantastinen työpaikka. Jokainen päivä on erilainen, jokaisessa hankkeessa on uusia asioita ja samalla kun oppii koko ajan uutta, on opit suodatettava kokemuksen läpi. ”

Lue lisää >>

Kaisa Alavuotunki, vaikuttavuus- ja vastuullisuusjohtaja

”On inspiroivaa olla töissä yrityksessä, jossa kehitystä katsotaan monesta eri näkökulmasta. Vierailut kohdemaihin ovat pitäneet realiteetit mielessä.”

Lue lisää >>

Veera Mäenpää, lakimies

”Minusta piti alun perin tulla näyttelijä. Ihan niin ei käynyt.”

Lue lisää >>

Noah Law, Investment Associate

”Koen löytäneeni hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille Lontoon hektisen pankkimaailman jälkeen. Minua varoiteltiin suomalaisten pidättyväisyydestä, mutta ainakin kollegani ovat tosi avoimia ja sosiaalisia.”

Lue lisää >>

Suvi Lähdevuori, järjestelmäkehittäjä

”Minulle on tärkeää päästä oppimaan uutta, ja siihen täällä on tarjoutunut paljon mahdollisuuksia. Kuka tietää, mitä kaikkea vielä tulee eteen?”

Lue lisää >>

Sylvie Fraboulet-Jussila, ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasiantuntija

”Matkustaminen kohdemaihimme on tärkeä osa työtäni. Hankkeiden onnistumisen kannalta on olennaista päästä keskustelemaan ihmisten kanssa de visu, kasvokkain.”

Lue lisää >>