Hyppää sisältöön
fi
en

Ilmoita väärinkäytösepäilystä

Tämän palvelun kautta voit tehdä luottamuksellisen ilmoituksen, jos vakavasti ja vilpittömästi epäilet Finnfundiin tai sen rahoittamiin yrityksiin liittyvää väärinkäytöstä.

Epäily voi koskea lain rikkomista tai Finnfundin linjausten vastaista toimintaa Finnfundin omassa tai sen rahoittamien yritysten toiminnassa. Muunlaista palautetta voit antaa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Suhtaudumme vakavasti kaikkiin väärinkäytösepäilyihin. Kaikki ilmoitukset käsitellään nopeasti, ja tarvittaessa käynnistämme sisäisen tutkinnan. Mahdolliset rikosepäilyt voidaan siirtää poliisin tutkittavaksi.

Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ilmoituksen tekijän sekä kohteen yksityisyyttä suojaten.

Yhteystietojen jättäminen helpottaa asian käsittelyä ja voi olla tarpeen esimerkiksi lisätietojen saamiseksi. Suosittelemmekin jättämään yhteystiedot, mutta ilmoituksen voi jättää myös nimettömänä. Ilmoituksen jättäjää ei voida tunnistaa viestistä ilman yhteystietoja.

Voit lähettää ilmoituksen myös sähköpostilla osoitteeseen complaints(a)finnfund.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen voit lähettää myös halutessasi lisämateriaalia ilmoituksesi tueksi. Huomioithan, että tällöin sähköpostin lähettäjän sähköpostiosoite tulee vastaanottajalle näkyviin.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolain (523/1999) mukaisia velvoitteita.

Tee ilmoitus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.