Hyppää sisältöön
fi
en

10.1.2022

Intoa ja osaamista – Pertti Nurmio on tuonut ulkopuolista näkökulmaa Finnfundin investointikomiteaan

Pertti Nurmio

”Finnfundin toiminnan monimuotoisuus ja monimutkaisuus on ollut ammatillisesti hyvin palkitsevaa”, kertoo Finnfundin investointikomitean ensimmäinen ulkopuolinen jäsen Pertti Nurmio.

Investointikomitea on rahoituspäätösten viimeinen etappi ennen Finnfundin johtokunnan hyväksyntää – tai hylkäystä. Sillä onkin keskeinen rooli Finnfundin strategian ja linjausten toimeenpanossa. Investointikomiteassa on mukana muun muassa kokeneita rahoituksen, vastuullisuuden, vaikuttavuuden, viestinnän ja lainsäädännön asiantuntijoita.

Ulkopuolisten jäsenten kautta Finnfund pyrkii saamaan lisää tietoa, osaamista ja näkökulmia investointikomitean työskentelyyn ja rahoituskohteiden arviointiin.

Oltuaan mukana viisi vuotta, Pertti Nurmio on nyt jättämässä investointikomitean. Yhteistyö Finnfundin kanssa jatkuu, sillä Nurmio jatkaa Finnfundin rahoittaman rahoituslaitoksen hallitusjäsenenä sekä konsultoi tarpeen mukaan.

On aika katsoa taaksepäin. Millaista on ollut tarkastella potentiaalisia sijoituskohteita ulkopuolisena jäsenenä – ja miten työ on vuosien varrella muuttunut?

Lue koko haastattelu englanniksi: Expertise and enthusiasm – Pertti Nurmio has brought external perspective to Finnfund’s investment committee – Finnfund

Lue lisää
Investointiprosessi – Finnfund
Investointikomitea – Finnfund
Keitä olemme – Finnfund

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

Lue seuraavaksi: