Hyppää sisältöön
fi
en

19.8.2020

Haemme (juniori) analyytikkoa (Junior Investment Analyst)

Finnfund on suomalainen kehitysrahoittaja ja vaikuttavuussijoittaja. Rakennamme kestävämpää maailmaa sijoittamalla vastuullisiin ja kannattaviin yrityksiin kehitysmaissa. Sijoitamme vuosittain 200–250 miljoonaa euroa 20–30 hankkeeseen painottaen uusiutuvaa energiaa, kestävää metsätaloutta, kestävää maataloutta ja rahoituslaitoksia. Tällä hetkellä Finnfundin sijoitukset ja sitoumukset ovat yhteensä noin 957 miljoonaa euroa, puolet niistä Afrikassa. Yhtiöllä on noin 90 työntekijää.

Haluatko olla mukana rakentamassa kasvuamme ja menestystämme?

Etsimme analyytikkotiimiimme (juniori) analyytikkoa (Junior Investment Analyst)

Vastuullasi on rahoituspäälliköiden tukeminen uusien investointien valmistelussa ja nykyisten investointien hallinnassa. Tehtäväsi on tuottaa taloudellisia analyysejä, laatia taloudellisia ennusteita, analysoida arvostuksia sekä hankkia tietoa asiakkaista, toimialoista, markkinoista ja toimintaympäristöistä investointiehdotuksia ja salkunhallintaa varten.

Sinulla on 1–2 vuoden kokemus yritys- tai investointipankista, pääomasijoitusyhtiöstä tai rahoituksen konsulttipalveluista. Sinulla on maisterintutkinto (mieluiten kauppatieteistä, oikeustieteistä tai tekniikan alalta). Arvostamme kansainvälistä työkokemusta etenkin kehittyvistä maista.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

• Erinomaisia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja sekä sosiaalisia taitoja;
• Erinomaista IT-osaamista (etenkin Excel);
• Sujuvaa englannin kirjallista ja puhuttua osaamista, muu kielitaito on eduksi;
• Sinnikästä, analyyttistä ja kokonaisvaltaista otetta haasteisiin;
• Vahvaa motivaatiota tehdä uraa rahoitusalalla;
• Kykyä työskennellä itsenäisesti, toimia aloitteellisesti ja pyrkiä tavoitteisiin;
• Hyviä ryhmätyötaitoja sekä;
• Mahdollisuutta ja halua matkustaa kehitysmaissa, joskus lyhyelläkin varoitusajalla.

Toimistomme on Helsingissä. Vastuullisuus on Finnfundin perusarvoja myös työnantajana. Edistämme ja seuraamme tasa-arvon toteutumista työpaikalla. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Työntekijöiden hyvinvointi, työn ja vapaa-ajan tasapaino, ja työtyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Finnfundin työntekijöilleen tarjoamat terveydenhuoltopalvelut ovat lakisääteisiä palveluita paremmat, ja tuemme myös työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Näin kannustamme työntekijöitämme pitämään huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tavoitteenamme on esteetön, monimuotoinen työyhteisö.

Lisätietoja antaa Jari Matero, 21.8. kello 15-16 ja 25.8. kello 17-18, p. +358 40 5232 815 tai MPS:n konsultti Satu Lannetta 27.8. kello 12-13, p. +358 20 746 9484.

Jätä hakemuksesi tämän sivuston kautta 31. elokuuta mennessä. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoivomus.

Kannustamme eri taustoista tulevia ihmisiä jättämään hakemuksensa. Olemme sitoutuneet olemaan työyhteisö, jossa ihmisillä on erilaista osaamista, kokemuksia ja kykyjä.

Lue lisää Finnfundista työpaikkana

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

Lue seuraavaksi: