Hyppää sisältöön
fi
en

Finnfund on suomalainen kehitysrahoittaja ja vaikuttavuussijoittaja. Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta ja luomme pysyviä vaikutuksia sijoittamalla yrityksiin, jotka ratkaisevat globaaleja kehityshaasteita. Sijoitamme vuosittain 200–250 miljoonaa euroa 20–30 yritykseen kehitysmaissa. Keskitymme erityisesti uusiutuvaan energiaan, kestävään metsätalouteen, maatalouteen, rahoitusalaan sekä digitaalisiin ratkaisuihin ja infrastruktuuriin. Yhteensä Finnfundin sijoitukset, sitoumukset ja sijoituspäätökset ovat noin 1,22 miljardia euroa, puolet niistä Afrikassa. Yhtiöllä on yhteensä 100 työntekijää Helsingissä ja Nairobissa.

 

Haemme

Data-analyytikkoa (Data Analyst)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruoholahteen, Helsinkiin.

Millainen tehtävä on kyseessä

Finnfundin ICT-tiimin viidenneksi jäseneksi haetaan nyt data-analyytikkoa raportoinnin ja liiketoimintajärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen yhteistyössä talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi matalan hierarkian kehitysrahoitusyhtiössä.

Työssäsi

  • vastaat raporttien sisällöllisestä ja analysoinnillisesta suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä liiketoiminnan kanssa
  • osallistut osaamisesi puitteissa Finnfundin liiketoimintajärjestelmien kehittämiseen etenkin raportoinnin osalta
  • seuraat raportointiin käytettävän datan laatua ja tunnistat sen parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä
  • toimit ICT-tiimin osana kehittämässä Finnfundin tietoteknistä ympäristöä
  • opastat käyttäjiä raportointiin liittyvissä kysymyksissä sekä koulutat ja opastat raportointijärjestelmän käytössä.

Millaista osaajaa haemme?

Taustaltasi voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi analyytikko. Toivomme, että sinulla on soveltuvan tutkinnon lisäksi osaamista datan mallintamisesta ja käsittelystä sekä kokemusta PowerBI:sta (Power Query, DAX, visualisointi) tai muusta raportointialustasta. Sinulla on kykyä hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia, hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät liiketoimintaprosesseja.

Finnfundin työympäristö on kaksikielinen, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on

  • CRM -järjestelmäympäristön tuntemusta
  • Kokemusta pilvipalvelupohjaiista raportointiratkaisuista
  • Rahoitusalan tuntemusta.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän innovatiivisessa ICT-tiimissä, joka työskentelee läheisessä yhteistyössä Finnfundin liiketoiminnan kanssa. Uudessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää Finnfundin raportoinnin ja liiketoimintajärjestelmien kokonaisuutta.

Joustavat työajat, kattava työterveyshuolto ja yhdessä harrastaminen ovat Finnfundin tapoja kannustaa henkilöstöä huolehtimaan jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti, ja useimmat meistä ovat Ruoholahden-toimistollamme 2–3 päivänä viikosta. Tuemme henkilöstön hyvinvointia lisäksi lounas-, liikunta- ja virike-eduilla. Voit myös halutessasi hyödyntää Finnfundin tukemaa julkisen liikenteen työmatkaetua tai polkupyöräetua. Tervetuloa työskentelemään viihtyisiin tiloihimme Ruoholahteen yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa!

Ota yhteyttä

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Technology Officer Vesa Jordan, puh. 040 776 6214 maanantaina 12.2.2024 klo 14–16.00 ja torstaina 15.2.2024 klo 14–16.00.

Kiinnostuitko? Jätä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 21.2.2024. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.

Lue lisää Finnfundista työnantajana ja tutustu finnfundilaisiin!