Hyppää sisältöön
fi
en

6.9.2023

Kasvua Afrikasta -seminaari – ilmoittaudu mukaan!

Aika: tiistaina 10.10.2023 klo 9-11, mahdollisuus verkostoitumiseen klo 11-12
Paikka: Tilaisuus on livenä tapahtumatila Elielissä (Töölönlahdenkatu 2, Helsinki) tai voit osallistua myös verkossa. Livetilaisuus on täynnä, mutta voit edelleen ilmoittautua seuraamaan verkkotilaisuutta

Millaista apua ja rahoitusta on tarjolla suomalaisyrityksille, jotka haluaisivat laajentaa toimintaansa Afrikkaan? Markkina-alueen lukuisat suurkaupungit, ostovoimainen keskiluokka ja kasvava, nuori väestö luovat mahdollisuuksia monien alojen yrityksille. Afrikkaan investoidaan jo EU:n eri kanavia pitkin ja esimerkiksi Global Gateway-strategia tuo yhteen eurooppalaisia toimijoita. Juna on siis jo liikkeellä, ja tämän seminaarin tarkoituksena on selvittää, miten pk-yritykset pääsevät siihen mukaan.

Tervetuloa joko paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti mukaan seminaariin, jonka puhujana on muun muassa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio ja Finnpartnershipin yhteistyökonsulttina Nigeriassa toimiva Abayomi Magbagbeola, joka tuntee molempien maiden kulttuurit ja tunnistaa, mitkä yritykset ovat sopivia kumppaneita suomalaisille. Innostavia yrityskokemuksia kertovat Block Solutions ja RiverRecycle. Näemme myös videotervehdyksen EU:n kansainvälisistä kumppanuuksista vastaavalta komissaarilta Jutta Urpilaiselta. Mukaasi saat tietoa siitä, millaisille toimijoille Afrikassa on juuri nyt eniten kysyntää ja mitkä tahot voivat auttaa yritystäsi ottamaan ensiaskeleensa Afrikan markkinoilla.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Finnfund, Finnpartnership ja Kasvu Open. Suomalainen kehitysrahoittaja ja vaikuttavuussijoittaja Finnfund on toiminut Afrikassa vuosikymmenien ajan ja tuntee yritysten toimintaympäristön hyvin. Finnpartnershipilta voi hakea rahallista liikekumppanuustukea taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan, joka luo myönteisiä kehitysvaikutuksia kehitysmaissa. Kasvu Open järjestää maksuttomia sparrausohjelmia yrittäjille ja organisaation visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Tilaisuus lähetetään myös suorana verkkolähetyksenä ja tallenne jaetaan ilmoittautuneille jälkikäteen.
Osallistujamäärä paikan päällä on rajoitettu ja tilaisuus on täynnä. Aamupalaa on tarjolla klo 8.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 9 ja tilaisuuden päätyttyä klo 11 voit jäädä paikan päälle vielä verkostoitumaan ja tapaamaan asiantuntijoita aina klo 12 asti.

Ilmoittautumiset 4.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/87A325F299F89566

Lämpimästi tervetuloa!

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.
Kategoriat

Lue seuraavaksi: