Hyppää sisältöön
fi
en

27.11.2023

Finnfundin vuosikertomus palkittiin vuoden parhaana

Finnfundin vuoden 2022 vuosikertomus.

Finnfundin vuoden 2022 vuosikertomus on valittu vuoden parhaaksi vuosikertomukseksi ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n Oma Media -kilpailussa. Vuosikertomusta kiitettiin tasapainoiseksi ja visuaalisesti korkeatasoiseksi kokonaisuudeksi, joka heijastaa hyvin Finnfundin toimintaa.

”Olemme iloisia ja kiitollisia tästä tunnustuksesta”, kertoo viestintäpäällikkö Kirsi Pere.

”Vaikuttavuussijoittaminen ja kehitysrahoitus eivät ole viestinnällisesti aina toimialojen helpommasta päästä, sillä suurin vaikuttavuus ja tulokset syntyvät sijoituksissamme eri puolilla maailmaa. Olemme pyrkineet määrätietoisesti kehittämään vuosikertomustamme ja tarjoamaan sen kautta eri sidosryhmille hyödyllisen ja kiinnostavan läpileikkauksen toimintaamme. On mukavaa kuulla, että olemme onnistuneet työssämme. Tästä on hyvä jatkaa”, hän lisää.

Viestintäpäällikkö Kirsi Pere ja viestintäasiantuntija Hannele Korhonen palkintojenjakotilaisuudessa.

Procom kuvailee tiedotteessaan: ”Finnfund voitti vuosikertomusten kilpailun tasapainoisella kokonaisuudellaan ja graafisesti tasokkaalla ulkoasullaan. Organisaation toimintaan on sisäänrakennettu kestävän kehityksen ja globaalin oikeudenmukaisuuden lisääminen, mikä näkyy vuosikertomuksessa. Tuomariston mukaan Finnfund lunastaa vuosikertomuksessaan toimintansa asettamat suuret odotukset.”

Tuomaristossa työskentelivät kokoomuksen viestintä- ja yhteyspäällikkö Raine Tiessalo, viestinnän konsultti Kaisa Alapartanen, Communikén vastuullisuusviestinnän konsultti Heidi Korva, Dog Designin AD ja perustajaosakas Petri Salmela, Suomen Podcastmedian toimitusjohtaja Juhani Pajunen, FitComm Oy:n toimitusjohtaja ja kestävän kehityksen ja vastuullisuuden asiantuntija Riikka Rantakari sekä Milttonin johtava neuvonantaja Tero Huovinen. Varatuomarina toimi Studio Pekka Piippo Oy:n muotoilija Pekka Piippo.

Oma Media -arviossa palkitaan vuosittain Suomen parhaita organisaatiomedioita. Vuoden 2023 Oma Media -kilpailun voitti ulkoministeriön Kehitys-Utveckling-lehti.

Lue lisää kilpailusta Procomin kotisivuilta: Kehitys-Utveckling-lehti ja Finnfundin vuosikertomus palkittiin vuoden parhaina medioina – ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Tutustu Finnfundin vuosikertomukseen Vuosikertomus 2022 – Finnfund

Lisätietoja:

Kirsi Pere, viestintäpäällikkö, p. 040 620 9767, kirsi.pere@finnfund.fi

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

Lue seuraavaksi: