Hyppää sisältöön
fi
en

Finnfund on suomalainen kehitysrahoittaja ja vaikuttavuussijoittaja. Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta ja luomme pysyviä vaikutuksia sijoittamalla yrityksiin, jotka ratkaisevat globaaleja kehityshaasteita. Sijoitamme vuosittain 200–250 miljoonaa euroa 20–30 yritykseen kehitysmaissa. Keskitymme erityisesti uusiutuvaan energiaan, kestävään metsätalouteen, maatalouteen, rahoitusalaan sekä digitaalisiin ratkaisuihin ja infrastruktuuriin. Yhteensä Finnfundin sijoitukset, sitoumukset ja sijoituspäätökset ovat noin 1,22 miljardia euroa, puolet niistä Afrikassa. Yhtiöllä on yhteensä 100 työntekijää Helsingissä ja Nairobissa.

 

Haemme

Senior People & Culture Specialistia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruoholahteen, Helsinkiin

Millainen tehtävä on kyseessä

Finnfund keskittyy tulevina vuosina yrityskulttuurinsa ja työnantajabrändin kehittämiseen. Vahvistamme myös esihenkilöidemme johtamistaitoja ja kehitämme osaamisen johtamista. Olet mukana tässä kehityksessä yhdessä kollegoidesi kanssa Finnfundin kasvaessa ja kansainvälistyessä. Työskentelet neljän hengen tiimissä, jossa arvostetaan rentoa ilmapiiriä, huumorintajua ja jossa kaikki tekevät kaikkia People & Culture -toimintoihin liittyviä tehtäviä. Tämä tarkoittaa, että laaja-alainen HR-osaamisesi kasvaa ja kehittyy tehtävän mukana. Tällä hetkellä työstämme raportoinnin, verkko-oppimisympäristön ja kansainvälisten HR-tehtävien kehittämistä. Päivittäisessä työssäsi ohjaat Finnfundin henkilökuntaa erilaisissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa, neuvot erilaisten järjestelmien käytössä sekä järjestät ​​sisäisiä koulutuksia ja tapahtumia. Työnkuva kehittyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Vastuualueitasi ovat

  • toimit pääkäyttäjänä eri järjestelmissä, opastat ja koulutat henkilöstöä järjestelmien käytössä
  • vastaat henkilöstön ja esihenkilöiden kysymyksiin intranetissä olevien HR-ohjeiden ja työehtosopimuksen mukaisesti
  • vastaat palkanlaskennasta ja lomakirjanpidosta yhdessä People & Culture Specialistin kanssa
  • osallistut koulutusten suunnitteluun ja verkko-oppimisympäristön kehittämiseen
  • hoidat yhdessä tiimin kanssa HR-viestintää eri kanavissa
  • huolehdit tuleviin ja lähteviin työntekijöihin liittyvistä käytännön järjestelyistä sekä komennustyöntekijöihin liittyvistä HR-tehtävistä

Lisäksi osallistut työnantajamielikuvan ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen ja työkykyprosesseihin. Avustat esihenkilöitä rekrytoinneissa ja varmistat rekrytointiprosessin sujuvan etenemisen. Hoidat myös ulkomaisten työntekijöiden rekrytointia ja vastaanottoa Suomessa. Järjestät henkilöstötapahtumia yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Toimit myös People & Culture -tiimin ja People & Culture Managerin sijaisena heidän poissaoloaikoinaan. Lisäksi osallistut erilaisiin HR-projekteihin ja johdat vastuullesi osoitettuja HR-kehittämishankkeita.

Millaista osaajaa haemme?

Ihanteellisella hakijalla on vähintään viiden vuoden laaja-alainen kokemus HR-tehtävistä ja tehtävään sopiva tutkinto. Olet ratkaisukeskeinen, luova ja asiakaslähtöinen. Pidät sekä dynaamisesta ja itseohjautuvasta työstä että tiimityöstä, jota teemme päivittäin. Olet tärkeänä osana tiimiä edesauttamassa koko tiimin menestymistä. Tunnet työlainsäädännön ja työehtosopimusasiat. Erinomaiset IT-taidot auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Finnfundin työympäristö on englanninkielinen, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä tarjoamme

Finnfund rakentaa kestävämpää tulevaisuutta ja tarjoaa merkityksellisen työpaikan. Kannustamme ja panostamme henkilöstön kehittymiseen ja hyvinvointiin. Tarjolla on kattava työterveyshuolto ja lounas-, työmatka- sekä virike-edut, ajanmukaiset työvälineet ja jouhevasti toimiva IT-ympäristö sekä viihtyisät työtilat Helsingin Ruoholahdessa. Meillä työskennellään joustavasti myös etänä, mutta pelkästään etätyö ei ole tässä tehtävässä mahdollinen. Jokaisella on oma työpiste, jota voi vapaasti käyttää kaikkina päivinä. Tervetuloa hyväntuuliseen ja työhönsä suurella intohimolla suhtautuvaan tiimiimme!

Ota yhteyttä

Lisätietoja tehtävästä antaa People & Culture Manager Katja Koski, puh. 040 450 9542 maanantaina 2.10. klo 14:00 – 16:00 tai torstaina 5.10. klo 14:00 -16:00. Muina aikoina Senior HR Consultant Martti Kangas, HR Legalista, vastaa tiedusteluihin numerossa 040 700 7754.

Odotamme hakemustasi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään maanantaina 9.10. Hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä.

 

Lue lisää Finnfundista työnantajana ja tutustu finnfundilaisiin!