Hyppää sisältöön
fi
en

29.9.2023

Finnfundin investointijohtaja Markus Pietikäinen siirtyy uuteen tehtävään Finnfundin ulkopuolelle

Finnfundin investointijohtaja Markus Pietikäinen siirtyy uuteen tehtävään Finnfundin ulkopuolella. Hän jatkaa nykyisessä tehtävässä vuoden loppuun, ja seuraajan haku on jo käynnistetty.

”Olen todella ylpeä saadessani johtaa Finnfundin investointitoimintaa viimeisen seitsemän vuoden ajan. Olemme Finnfundissa saavuttaneet paljon. Salkkumme, jossa on hyviä sijoituksia, on kasvanut 140 % (16 % vuosi vuodelta), olemme käynnistäneet digitaalisten ratkaisujen ja infrastruktuurin  -liiketoiminnan (nyt 101 miljoonan euron salkku), olemme perustaneet toimiston Nairobiin, olemme käynnistäneet ensimmäisen suomalaisen Global Impact -rahaston, jossa on yksityisiä sijoittajia, ja investointitiimi on pysynyt saman kokoisena kuin vuonna 2017. Jään kaipaamaan työskentelyä tämän mahtavan, sijoittajapiireissä arvostetun tiimin kanssa”, Markus Pietikäinen sanoo.

”On ollut etuoikeus työskennellä Markuksen kanssa. Huolimatta globaalitalouden haasteista, pandemiavuosista ja lukuisista konflikteista, kriiseistä ja jopa vallankaappauksista maissa, joihin investoimme, Finnfund on edennyt tasaisesti näiden vuosien aikana. Sijoitustoiminnastamme on tullut paljon tuloksellisempaa, ammattimaisempaa ja kansainvälisesti tunnustetumpaa hänen osaavassa ohjauksessaan. Kiitämme Markusta hänen omistautumisestaan Finnfundille ​​ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen valitsemallaan polulla”, sanoo Finnfundin toimitusjohtaja Jaakko Kangasniemi.

 

Lisätietoja:

Jaakko Kangasniemi, toimitusjohtaja, jaakko.kangasniemi@finnfund,fi, p. 040 577 7676
Markus Pietikäinen, investointijohtaja, markus.pietikainen@finnfund.fi, p. 040 525 3024

Avoin työpaikka: Chief Investment Officer

Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

Lue seuraavaksi: