Hyppää sisältöön
fi
en

Noah Law, Investment Associate

”Olen kotoisin Englannista ja muutin Suomeen vuonna 2018. Olen opiskellut taloushistoriaa, mukaan lukien Afrikan ja Aasian historiaa. Ennen Finnfundia työskentelin kansainvälisissä pankeissa yritystalouden parissa. Se on itse asiassa hauskempaa kuin voisi kuvitella – mukana on paitsi lukuja myös paljon politiikkaa ja persoonallisuutta. Mielestäni talous on enemmän taidetta kuin tiedettä ja kyse on paljolti ihmissuhteista.

Finnfundille päädyin etsiessäni kansainvälisiä mahdollisuuksia Lontoosta käsin. Moni ihmettelee Helsinkiin muuttamista, mutta minusta tämä on upea asuinpaikka. Finnfundin liiketoimintamalli inspiroi minua, haluan tehdä taloudellista tulosta, joka käytetään hyvään tarkoitukseen. Kehitysrahoittajana voimme lisäksi tehdä sijoituksia, jotka eivät ole muille mahdollisia. Sijoitustemme kehitysvaikutukset ovat merkittäviä ja näen ne myös omassa työssäni. On tärkeää käydä itse paikan päällä tutustumassa rahoituskohteisiimme: pääsen esittämään tiukkojakin kysymyksiä ja näen omin silmin, miten hanke toteutuessaan vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.

Jatkossa haluan päästä pureutumaan yhä syvemmälle markkinoihin, joissa toimimme. Liiketoimintaympäristöt ovat usein hankalia ja monimutkaisia. Minua motivoi mahdollisimman vaikuttavien hankkeiden metsästäminen ja hyvien investointikohteiden löytäminen.

Finnfund on organisaationa ainutlaatuinen ja työpaikkana erinomainen. Koen löytäneeni hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille Lontoon hektisen pankkimaailman jälkeen. Minua varoiteltiin suomalaisten pidättyväisyydestä, mutta ainakin kollegani ovat tosi avoimia ja sosiaalisia. Pelaamme maanantaisin jalkapalloa yhdessä ja juhlistamme esimerkiksi suomalaisia juhlapyhiä. Yritän myös oppia lisää suomea, mutta toistaiseksi netissä olevat sanakirjat ovat kovassa käytössä!”

Lisätietoja:
Investointitiimi
Toimialat
Etstikö sijoittajaa?