Hyppää sisältöön
fi
en

Teollisen yhteistyön rahasto Oy:n (”FINNFUND”) www-sivujen käyttöehdot

Käyttäessänne Finnfundin www-sivuja www.finnfund.fi mukaan lukien niillä oleva aineisto (”Sivusto”) hyväksytte nämä käyttöehdot (”Käyttöehdot”) teitä sitoviksi. Finnfund voi muuttaa Käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Sivustolla olevat asiakirjat voivat lisäksi sisältää muita ehtoja.

Kaikki Sivuston tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat tai on lisensoitu Finnfundille ja niiden kopioiminen, jakeleminen, siirtäminen, tallentaminen tai muu hyödyntäminen on kiellettyä ilman Finnfundin nimenomaista etukäteislupaa. Aineistoa voi kuitenkin lainata tekijänoikeuslain mukaisesti edellyttäen, että sen lähde ilmoitetaan

Sivustolla voi olla linkkejä tai viittauksia muille sivustoille. Finnfund ei vastaa millään tavalla tällaisten sivustojen sisällöstä tai niillä olevasta aineistosta. Finnfundilla on oikeus milloin tahansa kieltää Sivustolle linkittyminen. Finnfund ei vastaa kenenkään Sivuston käyttäjän toimista. Finnfund voi halutessaan milloin tahansa rajoittaa Sivustolle pääsyä.

Finnfund ei takaa Sivuston häiriötöntä toimintaa, eikä vastaa mistään Sivuston, mukaan lukien niillä mahdollisesti olevat näkemykset, mielipiteet ja ohjeet, oikeellisuudesta, paikkansapitävyydestä, luotettavuudesta tai ajantasaisuudesta. Finnfundilla on oikeus milloin tahansa tehdä Sivustolle muutoksia tai lopettaa Sivusto ilman ennakkoilmoitusta.

Finnfund ei vastaa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, kuluista, menetyksistä tai vastuista, jotka saattavat aiheutua Sivuston käyttämisestä. Mitään Sivustolla esitettyä ei voi tulkita sitovaksi tarjoukseksi oikeustoimen tekemiseen, sijoitusneuvoksi tai suositukseksi ostaa tai myydä arvopapereita.

Sivuston käyttäjä vastaa Sivuston käyttämiseen vaadittavista tietoliikenneyhteyksistä ja laitteista sekä niistä aiheutuvista kustannuksista. Sivuston käyttäjä on velvollinen käyttämään Sivustoa lain, sopimusten ja hyvän tavan mukaisesti sekä olemaan aiheuttamatta häiriötä tai vahinkoa Finnfundille tai muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Sivuston käyttäjä vastaa täysimääräisesti mahdollisesta vahingosta, kuluista ja menetyksistä, joka aiheutuu Finnfundille, muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille Sivuston Käyttöehtojen vastaisesta käyttämisestä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Palveluntarjoaja: Teollisen yhteistyön rahasto Oy (FINNFUND)

Kotipaikka: Helsinki

Toimipaikka: Porkkalankatu 22 A, 00180 Helsinki

Puhelin: +358 9 348 434

Y-tunnus: 0356880-6

 

Muita:

Rekisteriseloste – asiakkuuksien hallintajärjestelmä (pdf)

Finnfundin tietosuojakäytäntö (pdf)

Saavutettavuus