Mene sisältöön

Menu
 
 

Ota yhteyttä!

Haemme kirjanpitäjää

14.9.2018

Haemme kokenutta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.!

Finnfund on suomalainen kehitysrahoittaja ja ammattimainen vaikuttavuussijoittaja. Rakennamme kestävämpää maailmaa sijoittamalla vastuullisiin ja kannattaviin yrityksiin kehitysmaissa. Sijoitamme vuosittain 150-200 miljoonaa euroa 20-30 projektiin, painottaen uusiutuvaa energiaa, metsätaloutta, maataloutta ja rahoitusalaa. Yhteensä Finnfundin sijoitukset ja sijoituspäätökset ovat noin 700 miljoonaa euroa, puolet niistä Afrikassa. Yhtiöllä on noin 80 työntekijää.

Haemme kokenutta

tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää (Accountant) 

vakituiseen työsuhteeseen 

Kirjanpitäjän tehtävät liittyvät pääasiallisesti

  • juoksevaan kirjanpitoon

  • osavuosi- ja vuosiraportointiin

  • tilinpäätöksen valmisteluun

  • budjetointiin ja toiminnan suunnitteluun

  • maksuliikenteeseen ja kassan hallintaan

  • muihin taloushallinnon vastuulle kuuluviin tehtäviin.

Toimenkuva täsmentyy tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Sinulla on tehtävään soveltuva keskiasteen peruskoulutus (AMK tai vastaava) ja usean vuoden monipuolinen työkokemus taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta pankin tai muun rahoituslaitoksen palveluksesta ja rahoitusinstrumenttien kirjanpidollisen käsittelyn osaamista.

Odotamme, että Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja kokemusta taloushallinnon järjestelmien käytöstä. Työssä edellytetään englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, kehittämishaluinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä kehittymiseen. Toivomme, että voit ottaa tehtävän vastaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finnfundissa talouspäällikkö Helena Putkinen puh. 040 631 2410, keskiviikkona 19.9. klo 8.30 – 9.30 ja tiistaina 25.9. klo 15 - 16 tai helena.putkinen(a)finnfund.fi. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, tarja.laakso(a)poolia.fi tai puh. 020 729 0837.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 30.9. mennessä) hakuohjeiden mukaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.